Manta Holding BV

WERKWIJZE

De theorie
Of je nu een doel wil bereiken of een probleem wil oplossen... met alles wat wij doen proberen wij een behoefte te vervullen.

 

Wanneer je het gevoel hebt dat je je behoeftes beter vervult, dan presteer je op je best en voel je je ook succesvol en gelukkig: je floreert!
Maar als dat gevoel van vervulling te lang uitblijft ga je twijfelen aan wat je wil en kan, kun je moeilijker besluiten en ga je meer piekeren, slaap je slechter en raak je gedemotiveerd. Vervolgens gaan je gedachten in cirkels ronddraaien, ga je slechter functioneren en wordt je vaker ziek. Een zichzelf versterkende situatie die ertoe kan leiden dat je het helemaal niet meer ziet zitten en je uiteindelijk last krijgt van een burn-out en/of aanhoudende gedragsproblemen zoals slaapstoornissen, depressiviteit, paniek-, agressie- en dwangstoornissen, vereenzaming, verslavingen enzovoort.

 

Je kan er dan voor kiezen om te blijven proberen jezelf nóg beter aan te passen of je bekende (bewuste) behoeftes nóg beter te vervullen. Dat blijkt in de praktijk echter een langdurig, emotioneel ingrijpend en zwaar proceste zijn. Hier komt bij dat je vooraf geen concreet beeld hebt van wat je te wachten staat en waartoe dat zal leiden.
En aangezien niet iedereen dat wil of daarvoor geschikt is, is er dus behoefte aan een andere werkwijze. Met dien verstande dat je dan wél op voorhand duidelijkheid hebt over de aanpak en dat het resultaat is dat je op korte termijn weet hoe jij met jouw persoon op een andere manier meer vervulling kan realiseren. Maar ook dat je gewoon jezelf kan blijven, niet eerst weken moet herstellen, geen emotioneel uitputtende gesprekken of uiteenlopende testen hoeft te doorstaan en dat je er juist nieuwe inspiratie en méér energie van krijgt!


Dus geen psychodramatiserende of zelfs een psychotraumatiserende, maar een psychopragmatiserende werkwijze!

Dit is precies waarom ik mijn ROAD methode heb ontwikkeld: om met, vanuit, voor én door jou op een andere manier alsnog meer vervulling te kunnen realiseren! Dus niet door jouw persoon proberen aan te passen. En dus ook niet door te proberen jouw bekende (bewuste) behoeftes nóg beter te vervullen terwijl je die waarschijnlijk toch al zo goed mogelijk vervult. Maar door samen jouw nog verborgen (onbewuste) behoeftes te ontdekken, in beeld te brengen en beter te vervullen! Oftewel, de behoeftes waar jij wel al over beschikt maar die je je niet, of niet meer beseft. Dit gebeurt met veel interactie, nieuwe inzichten, aha-momenten en de nodige humor.

ROAD kan dan ook worden beschreven als een resultaat- en belevingsgerichte ontdekkingstocht naar en met jouw Eigenheid.


Tijdens dit proces leer je dus een andere kant van jezelf kennen. Daardoor zal je aangenaam worden verrast waarbij de nieuwe inzichten en mogelijkheden om via een ander spoor meer vervulling te kunnen behalen, je opnieuw zullen inspireren om de volgende stap in je leven te zetten. Met als resultaat dat je beter begrijpt én kan doen wat het beste past bij hoe jij je voelt en wat jij denkt. En daarmee begin je al tijdens de eerste sessie! Gegarandeerd!

 

Met de naam 'ROAD' zeg ik wat ik doe en doe ik wat ik zeg. Ik verwijs ermee naar 'het spoor' dat jou meer vervulling zal geven en naar het opnieuw activeren van bij jou al aanwezige onbewuste mogelijkheden om die vervolgens bewust te gaan benutten:
Reactiveer (je) Onbewuste Als (nieuw) Denkspoor.

 

 

De praktijk
Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van de ROAD methode:

 

 

1. ROAD TRAJECT
HERONTDEK JEZELF!
Tijdens een ROAD traject brengen wij samen eerst in beeld waarom jouw situatie is zoals die is en waarom die jou niet voldoende vervulling geeft. Vervolgens brengen wij samen in beeld hoe jij met jouw onbewuste behoeftes wél voldoende vervulling kan behalen. Bijvoorbeeld om een bepaald doel te bereiken of om een persoonlijk dan wel zakelijk probleem op te lossen.

Een ROAD traject bestaat uit maximaal 4 sessies. Elke sessie heeft een eigen doel en resultaat met 100% tevredenheidsgarantie.
Wil je meer weten over ROAD trajecten? Klik dan hier!

 

2. ROAD KENNISSESSIES
LAAT JE VERRASSEN EN INSPIREREN!
Tijdens een ROAD kennissessie leer je op een onverwachte interactieve manier hoe ons gevoel, denken en doen wordt bepaald door ons bewuste en onbewuste. Je zult er zeker versteld van staan!

Na een ROAD kennissessie kun je zelf met de kennis aan de slag gaan.
Wil je meer weten over ROAD kennissessies? Klik dan hier!

 

3. ROAD WORKSHOPS & TRAININGEN
DIRECT ZELF AAN DE SLAG!
Tijdens een ROAD workshop of training passen wij samen de ROAD methode direct toe op jouw (of jullie) praktijksituatie. Bijvoorbeeld om de persoonlijke relatie met een ander te verbeteren.
Tijdens een workshop gaan wij op zoek naar zowel de bewuste als de onbewuste mogelijkheden van jouw situatie.
Tijdens een training oefen je het benutten van de bewuste en onbewuste mogelijkheden van jouw situatie.
Wil je meer weten over ROAD workshops en trainingen? Klik dan hier!Wil je liever een andere opzet of heb je een vraag? Bel of mail me dan, ik sta je graag geheel vrijblijvend te woord! (contactgegevens)

 

 

De offerte

 

 

 

Omdat het mijn streven is om daar waar mogelijk een ieder te helpen, is elke offerte maatwerk. Zo kent elk verzoek zijn eigen doelen en omstandigheden en beschikt niet iedereen over dezelfde middelen. Ook zijn er meerdere opties:

- Uurtarief (per gewerkt uur een vast tarief)
- Fixed price (per opdracht een vast bedrag)
- Abonnement (per maand een lager tarief)

 

100% Tevredenheidsgarantie!

 

Misschien vindt je dit klinken als 'te mooi om waar te zijn'. Dat kan, maar dat is het niet. Daarom geldt er bij een ROAD traject 100% tevredenheidsgarantie. Je loopt dus geen enkel risico, want hierdoor heb je de garantie:

- dat het vooraf afgesproken resultaat van de sessie - zal worden gerealiseerd

- dat je op elk moment kan stoppen

- dat je (zonder discussie) niets hoeft te betalen als - je niet volledig tevreden bent met het resultaat

- dat er geen 'kleine lettertjes' zijn

Ben je geïnteresseerd, wil je een offerte ontvangen of heb je een andere vraag? Bel of mail me dan, ik sta je graag geheel vrijblijvend te woord! (contactgegevens)