Manta Holding BV

VOOR JOU PERSOONLIJK

Het doel
Een persoon die door zijn eigenheid is geïnspireerd en floreert.

 

Dat is mijn doel voor personen en graag realiseer ik dit ook met, voor én door jou.

 

Waarom?
Je kent vast wel een voorbeeld van iemand die vertelt hoe blij en gelukkig hij is doordat hij ooit het roer heeft omgegooid, een ander spoor of zijn hart is gaan volgen. Allemaal voorbeelden waarbij de oude weg niet meer voldoende voldoening gaf. En of je nu jong of oud bent, man of vrouw, wel of geen beperkingen hebt enzovoort; wij willen allemaal als persoon voldoende voldoening ervaren, wij willen allemaal floreren.

 

Maar je hebt ook wel eens het gevoel dat dat niet wil lukken. Als dat gevoel te lang aanhoudt verlies je je motivatie en krijg je steeds meer last van stress en andere negatieve emoties.
Het is dan ook in het belang van jezelf én van je omgeving dat jij dat proces zo snel mogelijk en definitief kan stoppen zodat jij (weer) kan floreren!

 

 

De aanpak
Je floreert als je het vertrouwen hebt dat jouw behoeftes beter zullen worden vervuld.

 

Dit is het uitgangspunt bij de toepassing van de ROAD methode voor jou persoonlijk. Het gaat er dus om dat jij er weer op kunt vertrouwen dat jóuw behoeftes beter zullen worden vervuld. Maar als het al langere tijd niet lukt een spoor te vinden om je behoeftes beter te kunnen vervullen, kun je je steeds minder voorstellen dat dat nog enigszins mogelijk is.

 

Hoe sterk je gevoel daarover ook is, met de ROAD methode zal het ons samen wél lukken om een dergelijk spoor te vinden. Tenminste, als je het anders wil aanpakken en je over zaken wil doorpraten wanneer dat nodig is. Hierbij richten wij ons met name op de behoeftes en mogelijkheden waarover je al beschikt maar die je je niet, of niet meer, beseft. Wij maken dus gebruik van je onbewuste behoeftes en mogelijkheden. Anders gezegd: wij maken gebruik van jóuw Eigenheid! En doordat het te ontdekken spoor gebaseerd is op jóuw Eigenheid, voorkomen we dat jij iets moet doen dat niet bij jou past of waarbij jij je niet goed voelt.

 

Juist omdat je geen oplossing meer verwacht, zal je positief verrast worden door de nieuwe inzichten over jezelf. Vervolgens zul je versteld staan van hoe die op hun beurt weer nieuwe kansen en oplossingen bieden om op een andere manier toch meer vervulling te kunnen behalen. Het gevolg is dat je opnieuw wordt geïnspireerd en nieuwe energie krijgt om de volgende stap in je leven te zetten. En dat begint al tijdens de eerste sessie doordat je dan beter begint te begrijpen en te doen wat het beste bij jou past!
Misschien kun je je dit moeilijk voorstellen maar dit is één van die dingen die je je pas kunt voorstellen nadat je ze eerst zelf hebt ervaren! Net zoals de persoon die jou vertelt hoe blij en gelukkig hij is geworden doordat hij ooit -misschien wel zelfs tegen zijn wil in- een ander spoor moest gaan volgen.

 

Kortom: door jouw Eigenheid en inzet zal zowel jij als jouw omgeving meer vervulling ervaren en beter floreren!

 

 

De toepassing

Omdat ROAD gericht is op jouw persoonlijke motivatie zijn er teveel toepassingen om hier te benoemen. Zo kan het gaan om het ontdekken van je passie of talenten. Maar het kan ook zijn dat je meer uit je werk wil halen of dat je een persoonlijk probleem wil oplossen.
Daarom noem ik hierna alleen de meest voorkomende toepassingsgebieden van ROAD voor personen. Wil je meer weten over de specifieke toepassing en mogelijkheden van ROAD voor een bepaald gebied, klik dan op het gebied van jouw keuze:
(in alfabetische volgorde)


- Beslissingen en keuzes  
- Inventie en innovatie   
- Ontslag en outplacement   
- Opvoeding en onderwijs   
- Persoonlijkheid en gedrag   
- Sport   
- Stress   
- Trauma en PTSS   
- Werk   
- Werkdruk, ziekteverzuim en burn-out   

 

ANDERE TOEPASSINGEN:
Het is dus goed mogelijk dat jouw situatie niet wordt genoemd of dat je twijfelt. Als dit het geval is dan hoor ik dat graag van je. We kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken. Uiteraard geheel vrijblijvend. (contactgegevens)

DYSLEXIE:

Met behulp van de ROAD methode is het gelukt een nieuwe aanpak te ontwikkelen om dyslexie met direct resultaat definitief te kunnen oplossen. Iets wat tot nu toe nog niet mogelijk was en een  bijzonder voorbeeld is van waartoe onbewuste mogelijkheden kunnen leiden. Wil je voor jezelf of voor iemand anders meer informatie hierover? Dan kun je die vinden op de website www.wegmetdyslexie.nl.